Activiteiten voor jongeren

Aankomende evenementen
No data was found

Netzer

Netzer is de liberaal-Joodse en zionistische jongerenbeweging van heel Nederland en wij proberen onze chanichiem op een leuke, informele en interactieve manier te onderwijzen. Dit doen wij tijdens onze activiteiten, machanot en aanstaande weekenden. Netzer is er voor jongeren van 11-18 jaar.

Netzer organiseert onder andere activiteiten, weekenden en reizen. Deze bijeenkomsten staan altijd in het teken van een Joods thema zoals feestdagen, Israël/zionisme of Tikoen Olam, het beter maken van de wereld. Zo combineert Netzer het lernen met plezier maken. 

Bij Netzer proberen we onze chanichiem een verbinding te behouden met het jodendom door het toegankelijk te maken en doordat ze samen bij Netzer (nieuwe) joodse vrienden maken! Een jaar voor je bar/bat mitswa mag je naar Netzer komen. 

Wil je graag meer over Netzer te weten komen of op de hoogte gehouden worden van onze evenementen?

Link: https://verbond.eu/wp-content/uploads/2023/02/Netzer-evenementen-in-5783.pdf

Stuur dan een mailtje naar netzer@ljg.nl of bezoek onze website: www.netzer.nl of volg ons op Instagram: @NetzerNederland

Tamar

TAMAR Amsterdam is de club voor alle (kinderen van) LJG-leden tussen de 18 en 27 jaar. 

Meerdere keren per jaar komen de jongeren samen voor een grote variëteit aan uitjes. Denk bijvoorbeeld aan pubquizzes, jongerendiensten, diners op feestdagen en zelfs varen met pizza. 

Veel jongeren hebben ons verteld dat ze het heel fijn vinden om op een actieve en gezellige manier nieuwe (en zeker ook oude) joodse jongeren te leren kennen. De activiteiten zijn laagdrempelig en we vinden het altijd leuk als er vrienden worden meegenomen. 

We hebben een actieve groepschat en Instagram, waarop de nieuwe activiteiten worden gepromoot. 

Wil je ook een keer bijpraten met oude vrienden van joodse les? Of gewoon eens kijken hoe het is? Dan kun je ons volgen via @tamaramsterdamljg op Instagram. Je kunt ook een appje sturen naar Sarah op 06-34796911.